Upzone i Åhus

Är du sugen på en spännande aktivitet under konferensen? Upzone erbjuder äventyr på hög nivå på den nya höghöjdsbanan bara 100 meter från Hotell Åhus Seaside. Höghöjdsbanan har fyra olika nivåer på upp till 12 meters höjd och ligger vackert beläget precis vid stranden i Åhus. Åk zipline, klättra på väggar och balansera på stockar och utmana dig själv och andra. Välj bland olika aktiviteter där kreativitet och samarbete sätts på prov och som kan anpassas efter era mål och storlek på grupp.

I priserna ingår instruktion, uthyrning av utrustning och givetvis ett äventyr.

Välj mellan följande aktiviteter:

Lagtävling:
När ni bokar en lagtävling får ni ett fartfyllt event där ni tävlar mot varandra i två lag på två delar av höghöjdsbanan. Ni klättrar på tid och utför utmaningar där skicklighet, samarbete och fokus hjälper er att samla poäng för att vinna tävlingen. Lagtävling är prefekt för företag som vill göra något riktigt kul med sina medarbetare, där samarbete och fokus sätts på prov. Aktiviteten kan även göras som ett enda stort lag om man vi ha ett mer teambuildande event med fokus på samarbete och gruppdynamik.  

Pris: 495: - exkl. moms/person
Tidsåtgång: ca 2,5 timmar
Antal: 8-30 personer

Fun:
När ni bokar fun får ni klättra fritt på alla zoner i parken. Det är inget speciellt upplägg och alla kan klättra efter egen förmåga. Här gäller det att motivera varandra att testa alla zoner gemensamt. Fun är perfekt för större företag med många olika typer av medarbetare då höghöjdsbanorna ökar i svårighetsgrad och höjd och alla har möjlighet att hitta sin utmaning och klättra i sin egen takt. 

Pris: 395:- exkl. moms/person

Tidsåtgång: ca 2-3 h beroende på antal deltagare

Antal: 8 personer eller fler

« Tillbaka till aktiviteter